Gallery Bigorna

                     Contemporary & Modern Art

 

Wij verzorgden iedere 6 weken een nieuwe expositie met werk uit onze collectie. De opening van een nieuwe expositie vond altijd plaats op een zondag (vanaf 13:00). Voor de exacte datums, zie de agenda.


Gallery Bigorna beschikt over een bescheiden bibliotheek van naslagwerken op het gebied van moderne kunst en moderne grafiek. Deze is op afspraak toegankelijk voor relaties van onze Gallery.


Voor taxaties van moderne & hedendaagse kunst en moderne grafiek kunt u terecht bij ons. Wij beschikken over een ruime mate van kennis betreffende de huidige kunstmarkt. Het tarief voor het maken van een taxatierapport bedraagt € 165,- (excl. btw) voor het eerste uur (of deel daarvan) en € 110,- (excl. btw) voor ieder uur dat de taxatie langer duurt. Binnen Brabant en Gelderland worden geen reiskosten in rekening gebracht.


Tevens adviseren wij bij de opbouw van kunstcollecties voor bedrijven en particulieren. Dit gebeurt op basis van “no cure no pay”. Hiermee kunnen wij beginnend verzamelaars behoeden voor de vele valkuilen die de kunstmarkt rijk is. De belangrijkste toegevoegde waarde die wij hiermee bieden is het verhoogde rendement dat u uit uw kunstbudget behaalt. Indien u hierover meer informatie wilt ontvangen kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.Voor een afspraak of vraag kunt u mailen met: art@bigorna.nl


Gallery Bigorna

Kunstdepot: Wanroij

Kantoor: Sint-Oedenrode

e-mail: art@bigorna.nl
Home         Over ons         Kunstenaars         Collectie         Agenda         Uitgelicht         Algemene voorwaarden        Musea         Contact